COMPUTERLAND számítógép webáruház

Bemutatkozás

A Computerland egy Magyar tulajdonban lévő, számítógép gyártással és kereskedelemmel foglalkozó vállalkozás.
A www.computerland.hu az az internetes számítógép bolt (webáruház), ahol a számítógépeink megrendelhetők.
Számítógépeink kizárólag minőségi, megbízható alkatrészek felhasználásával készülnek. Tapasztalt szakmai csapatunk az összeszerelés után ellenőrzött, kipróbált számítógépeket juttat el a megrendelőinek.
A két fő termékcsaládunk a Titan és a Unique számítógépek:

A Titan számítógépek között 3 féle erősségű irodai, és 3 féle gamer konfiguráció található. A megfelelő számítógép kiválasztásához javasoljuk kérje hozzáértő kollégánk segítségét, aki az info@computerland.hu email címen készséggel áll az Ön rendelkezésére. A konfigurációk igény esetén módosíthatók is, az ilyen igényekkel kapcsolatban mindenképp érdemes ingyenes szakmai tanácsadást kérni telefonon, vagy emailben.

Prémium kategóriás termékünk a Unique 2018 egy olyan professzionális gamer számítógép, ami a lehető legújabb és legerősebb alkatrészekből került összeállításra azok számára, akik a maximális teljesítményt akarják most és az elkövetkező években is. A számítógép mellé olyan plusz szolgáltatások járnak, mint a 24/7 lifetime support, a félévente történő ingyenes helyszíni takarítás és a 3 éves 24 órán belüli helyszíni szervizszolgáltatás, amivel gondoskodunk arról hogy a használat folyamatos és zökkenőmentes legyen. Azok számára ajánljuk, akik nem csak egy egyszerű számítógépet szeretnének venni, hanem a legjobbat akarják, és nem kockáztatják azt hogy egy esetleges meghibásodás miatt napokra, vagy akár hetekre számítógép nélkül maradjanak.

Termékek

Weboldalunkon számítógépeket és hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat kínálunk. A meghirdetett számítógépeket minden esetben az arra vonatkozó megrendelés beérkezésekor, megrendelő számára, és annak kifejezett kérésére gyártjuk le.

Fizetés

A megrendelést követően előre utalásos fizetésre van lehetőség. Ehhez a visszaigazolást követően megküldjük a megrendelő számára a megrendelése alapján kiállított átutalásos számlát.

Házhoz szállítás

A Computerland webáruházból megrendelt termékek kiszállítása Magyarország területén belül ingyenes.

Titan számítógépek esetén a szállítást futárszolgálat végzi, munkanapokon, munkaidőben.

Unique számítógépek esetén a szállítást saját szakértő munkatársunk végzi, aki a helyszínen üzembe is helyezi a számítógépet.

Garancia

A Computerland a számítógépek alkatrészeire, azok gyártói által vállalt garanciát tudja továbbítani. Ez a törvényi előírásoknak megfelelően a vásárlástól számított minimum 1 év, de általában inkább 2-3 év. Az egyes alkatrészekre vonatkozó gyári garancia idejét a garancialevél tételesen tartalmazza. A jótállási igény bejelentésére emailben, vagy telefonon van lehetőség.

Titan számítógépek esetén a jótállás ideje alatt a számítógép szervizbe történő oda-vissza szállításáról szolgáltató saját költségén gondoskodik, feltéve hogy azt garanciás hiba indokolja. Ha a javítás során kiderül, hogy a hiba nem garanciás, abban az esetben szolgáltató szállítási díjat számíthat fel, aminek összege egy oda-vissza szállítás esetén bruttó 5.000 Ft.

Unique számítógépek esetén a vásárlást követő 3 éven belül szolgáltató vállalja, hogy az esetlegesen meghibásodott terméket a hiba bejelentését követően 24 órán belül a helyszínen javítja, vagy ha a helyszíni javítás nem lehetséges, akkor a javítás idejére cserekészüléket biztosít a megrendelőnek. Ha a kiszállás alkalmával kiderül, hogy a hiba nem garanciás, abban az esetben szolgáltató kiszállási díjat számítat fel.

Azon perifériák (pl. monitorok) esetén, melyek külön gyártói jótállási jeggyel rendelkeznek, a jótállási jegyen található szervizbe kell eljuttatni a hibás terméket.